Logga in

Tools

Är du redo att ta nästa steg?

Tänk nytt och jobba med rätt verktyg och se effekten av det i din organisation. Men grunda inte dina beslut på gissningar – basera dem på fakta. ProSales mångåriga forskning ligger till grund för vår Sales Excellence Platform. En tjänst där chefer inom sälj och marknad kan dra nytta av 10 års forskning om Sales Excellence. Med hjälp av fakta och analys kommer du att jobba mer effektivt och lönsamt med försäljning.

 


Kostnadsfri online demo

Vi visar dig hur Toolbox ökar er försäljning på 15 minuter.
Personlig genomgång.

Anpassat för dig

Tjänsten är uppdelad i fyra delar, anpassade till olika kunder och behov för att ge dig kraft att prestera bättre och utvecklas. Vilken del passar dig?

LADDA NER PRODUKTBLAD

 
Sales Excellence Platform

Välj den del som ger just dig kraft att prestera bättre och utvecklas.


tr Håll dig uppdaterad på kunskap, trender och best practice inom B2B. Prosales Trendwatch levererar på ett enkelt sätt aktuell information och de senaste trenderna baserat på fakta.

BLI MEDLEM

För dig som vill få tillgång till färdiga lösningar och faktabaserade beslutsunderlag för att tidseffektivt och på egen hand driva förbättringsarbete.

LÄS MER

För dig som vill ta dig till nästa nivå genom inspiration, nätverkande med andra i samma yrkesroll och tillgång till smarta verktyg.

LÄS MER

Är du och din organisation redo att vidta de åtgärder som är nödvändiga för att prestera likt en säljorganisation i världsklass?

LÄS MER

 

Se hur andra dragit nytta av prosales forskning

loggorSales Excellence Platform har idag en namnkunnig medlemsgrupp med över 200 utvecklingsorienterade chefer från medelstora och stora företag inom olika branscher som använder oss som stöd för att kontinuerligt förbättra sin försäljning.

Inspireras av våra kunder

 
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+