Logga in

Tools

Om ProSales

Vi är ett forsknings- och managementkonsultbolag som är specialiserade på B2B sales excellence. Med utgångspunkt i vår forskning hjälper vi våra kunder skapa lönsam och långsiktigt hållbar organisk tillväxt. 

framtidssäkring av affären

I snart 15 år har vi tillsammans med Sveriges ledande industri- och tjänsteföretag flyttat gränsen för vad vi trodde att vi visste om försäljning. Vi brinner för att så många som möjligt ska få tillgång till den unika kunskap vi byggt upp.

TVÅ HUVUDERBJUDANDEN

ProSales Institute producerar forskningsbaserade insikter och verktyg som medlemmarna i Sales Excellence Platform kan använda för att utveckla sig själva, sina affärer och de bolag de är verksamma inom.

Prosales Consulting hjälper företag med mer djupgående behov av externt stöd i analys, strategiutveckling, design och genomförande av utvecklingsinitiativ.

ProSales Systems hanterar och utvecklar verktyget Win Loss™ som är en SaaS-tjänst utvecklat för att utvärdera varför man vinner eller förlorar sina affärer. 

Oavsett form använder vi vår forskning och vår unika förståelse för köplogikernas olikheter som vägledning när vi hjälper våra kunder omvandla strategi till säljeffektivitet och organisk tillväxt.

s1
s2
s3
s4


VILL DU VETA HUR DU KAN UTVECKLA DITT FÖRETAGS SÄLJFÖRMÅGA?

KONTAKTA OSS

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+