Logga in

Tools

Prosales Network logo

Sveriges vassaste kunskapsnätverk

för försäljnings- och marknadschefer inom B2B

Intresserad av Network

Inspiration, utveckling och erfarenhetsutbyte för dig som är försäljnings- och marknadschef inom B2B

  • Inspireras av de bästa. Våra nätverksträffar gästas alltid av framgångsrika chefer, forskare eller andra experter inom relevanta områden. Du får ny energi, inspiration och idéer från duktiga talare.

  • Lär dig hantera de senaste utmaningarna. Vi undersöker årligen nya trender inom B2B sälj och marknad, och anpassar innehållet till de största och senaste utmaningarna. Du framtidssäkrar din förmåga som intäktsansvarig.

  • Få tips och råd från andra framgångsrika chefer. Utvecklingen är snabb och experterna vet inte alltid svaret. Ibland finns det hos andra chefer som provat och lärt sig. I nätverket bygger du relationer och får hjälp av andra på samma nivå.

 

Nästa nätverksträff

The Sales Conference

Tid: Tisdag 19 november
Plats: Annexet, Arenatorget 1, 121 77 Johanneshov

Nordens största event och mötesplats för B2B-chefer som vill förstå och skapa framtidens försäljning och marknadsföring.

OBS! Nätverksträffarna är endast öppna för våra Network-medlemmar.

Kommande nätverksträffar

OM NÄTVERKSTRÄFFARNA

Nätverksträffarna äger rum inom ramen för ProSales Network, Sveriges vassaste kunskapsnätverk för försäljnings- och marknadschefer inom B2B.

Ibland ger de ren inspiration, och bjuder på antingen best practice eller ny forskning. Men de ger alltid både erfarenhetsutbyte och nätverkande, och baseras på fakta.

ProSales Network logotype

Intresserad av ProSales Network?

Är du en utvecklingsorienterad försäljnings- eller marknadschef som är intresserad av ProSales Network? Fyll i och skicka in formuläret!

 
Medlemsföretag i ProSales Network
New Call-to-action

Sveriges viktigaste kunskapscommunity för FÖRSÄLJNINGSCHEFER OCH MARKNADSCHEFER INOM B2B

  • Med ProSales Network bygger vi ett community för försäljningschefer & marknadschefer inom B2B. Vi hjälper våra medlemmar att tillsammans skapa värde genom att genomföra gemensamma undersökningar, utbyta erfarenheter och råd. Vi skapar kontaktytor och underlättar men det är ni som medlemmar som skapar värdet i nätverket genom att bidra med svar i undersökningar, dela med sig av case, utbyta erfarenheter och kontakter.

  • Årets höjdpunkt är The Sales Conference, Nordens största event och mötesplats för B2B-chefer som vill förstå och skapa framtidens försäljning och marknadsföring.

Det här ingår
 

Mer än bara nätverkande

Ikon forskning

Gemensamt ramverk

Alla medlemmar har inloggad access till vårt material på mina sidor på ProSales. Det ger oss ett gemensamt ramverk för diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Ikon Sales Conference

The Sales Conference

Alla medlemmar är inbjudna till The Sales Conference, årets framtidskonferens, där vi presenterar de senaste trenderna inom B2B marknad och sälj. The Sales Conference är idag Nordens största eventför försäljningschefer och marknadschefer inom B2B.

Ikon nätverka

Matchmaking

Inom nätverket förmedlar vi frågor och kopplar ihop medlemmar 1:1 för erfarenhetsutbyte och beslutsstöd. Funderar du på incitamentssystem? CRM-implementering? Vi hjälper dig att hitta andra med erfarenhet av dina utmaningar.

 

Intresserad av ProSales Network?

Är du en utvecklingsorienterad försäljnings- eller marknadschef som är intresserad av ProSales Network? Fyll i och skicka in formuläret, så kontaktar vi dig!

 

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+