Logga in

Tools

esign_samman-1024x552

E-signering

E-signering är ett område som verkligen har revolutionerat avtalsprocesserna hos många försäljningsorganisationer de senaste åren. Istället för åtskilliga brevutskick och långsamma avtalsprocesser, sker nu många affärer på ett smidigare och mer datadrivet sätt genom just E-signering.

Idag har många organisationer implementerat en del olika digitala system för analys av digitalisera och automatisera sina försäljnings- och marknadsorganisation, medan andra företag inte har hunnit kommit lika långt på vägen. 

Med detta breda spektrum av digital mognadsgrad i åtanke, ämnade vi att skapa en plattform där alla typer av beslutsfattare kan besöka för att ta del av en oberoende sammanställning av marknadens olika aktörer inom området E-signering. För att ta del av vår sammanställning, klicka på materialet nedan.

Material att använda i ditt arbete

PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+