Logga in

Tools

linkedin-post-1200x627px-anvacc88nd-denna-13 (1)

IT-verktyg

DIGITALA VERKTYG för marknad och FÖRSÄLJNING 

VILKA ÄR DE OCH HUR SKA VI ANVÄNDA DEM?

Utbudet av digitala verktyg för marknad och försäljning har vuxit explosionsartat och det finns numera tusentals större och mindre applikationer och system för att stödja marknad och försäljning.

Det går att hitta rätt system med rätt funktionalitet för alla typer och storlekar av verksamheter om du gör noggrann research. Men för dig som ska investera i nya system eller byta system för att stödja marknads- och försäljningsorganisationen kan det vara svårt och tidsödande att skapa överblick.

Därför tror vi att det behövs en plattform där du som VD, marknadschef, försäljningschef, IT-chef eller inköpschef kan orientera dig bland olika tekniska lösningar. Under den här rubriken utvecklar och publicerar vi olika typer av material som stödjer beslutsfattande kring digitala lösningar för marknad och försäljning. Vi börjar med CRM-system, men mer material följer om områden som t.ex. marketing automation, sales intelligence, sales analytics och e-signering. 

CRM
Webbmötesverktyg
E-signering
CRM
Webbmötesverktyg
E-signering
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZpbWVvLmNvbS92aWRlby8xNjU4Njg5Mjk/dGl0bGU9MCZieWxpbmU9MCZwb3J0cmFpdD0wJmF1dG9wbGF5PTEiIHdpZHRoPSI2MDAiIGhlaWdodD0iMzM4IiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgd2Via2l0YWxsb3dmdWxsc2NyZWVuIG1vemFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+